ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

07 August 2020
Author :  

Το νησί της Χάλκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, τους βουλευτές Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παππά,Μίκα Ιατρίδη και Βασίλη Υψηλάντη και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν, να παραστεί στην ονοματοδοσία του περιφερειακού ιατρείου Χάλκης, σε περιφερειακό ιατρείο «Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός» προς τιμήν του Δωδεκανήσιου πολιτικού , καθώς και στο τρίμηνο μνημόσυνο του αείμνηστου καθηγητή Καρδιολογίας.Στη συνέχεια, είχε σύσκεψη στο δημαρχείο του νησιού, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τη Χάλκη. Ειδική αναφορά στον ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των μικρών νησιών έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χάλκη, τονίζοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μειωθεί η φορολογική τους επιβάρυνση.

289 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…