Μέχρι αργά το βράδυ υπάρχει κόσμος στις παραλίες της Ρόδου

27 July 2020
Author :  

Γεμάτες μέχρι αργά το απόγευμα είναι λόγω της ζέστης οι κεντρικές παραλίες της Ρόδου, όπου βρίσκουν μία ανάσα δροσιάς εκατοντάδες Ροδίτες.

Με δεδομένο ότι πολλοί συμπατριώτες μας δεν εργάζονται και άλλοι απασχολούνται με μειωμένο ωράριο και όχι σε καθημερινή βάση έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους μένοντας στην παραλία μέχρι να νυχτώσει.

Οι τουρίστες αυτές τις ώρες είναι αν όχι ανύπαρκτοι, ελάχιστοι καθώς αυτοί οι λίγοι που κάνουν διακοπές στη Ρόδο, αποφεύγουν να κυκλοφορούν έξω από τα ξενοδοχεία τους για λόγους ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα οι παραλίες και γενικά το νησί να κατακλύζεται κυρίως από ντόπιους. Ανάμεσα σε αυτές, είναι η παραλία στην περιοχή του Ενυδρείου που αποτελεί μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες μας. Όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα, ο κόσμος παραμένει εκεί μέχρι να νυχτώσει, ενώ υπάρχουν και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά που παίζουν.

ΦΩΤΟ: Αλέκος Λυκοπάντης
ΦΩΤΟ: Αλέκος Λυκοπάντης
 

Στην παραλία υπάρχει υποδομή και πύργος ναυαγοσώστη, όμως το ωράριο απασχόλησης λήγει στις 6 το απόγευμα, ενώ οι λουόμενοι παραμένουν για πολύ ακόμα στην παραλία. Για το λόγο αυτό, συμπατριώτες ζητούν να επεκταθεί ή να τροποποιηθεί το ωράριο των ναυαγοσωστών ώστε να καλύπτονται οι παραλίες και αργά το απόγευμα.

Για όσο διάστημα βρίσκεται εκεί ο ναυαγοσώστης νιώθουν ασφάλεια, και ήταν κάτι που έλειπε. Όμως καταθέτουν το αίτημα να καλυφθεί η περιοχή αυτή και για περισσότερες ώρες.

ΦΩΤΟ: Αλέκος Λυκοπάντης
 
 
 
 
 

rodiaki.gr

 
 
 
209 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…