Κύπελλο Ελλάδας: Η αστυνομία ζητά να γίνει εκτός Αττικής ο τελικός - Κίνδυνος αναβολής

20 July 2020
Author :  

Απίστευτα κι όμως… ελληνικά. Η Ελληνική Αστυνομία με έγγραφό της ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου, όχι μόνο για το γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά οπουδήποτε στην Αττική!

Ουσιαστικά η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί σε κανένα γήπεδο της Αττικής να φιλοξενηθεί ο τελικός υπό το φόβο επεισοδίων, παρότι πρόκειται για αγώνα που λόγω της πανδημίας θα γίνει χωρίς κόσμο και με πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών. Μιλάμε δηλαδή για 200-300 άτομα, μαζί με τις αποστολές και τα ΜΜΕ.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. επιμείνει να μη διεξαχθεί ο αγώνας στην Αττική, τότε είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού, αφού μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να αναλάβει άλλη αστυνομική διεύθυνση, εκτός λεκανοπεδίου, την ευθύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία δεν είχε εκφράσει τέτοιες ενστάσεις στις προηγούμενες συσκέψεις με τους εμπλεκόμενους φορείς που είχαν γίνει και τίποτα δεν προδίκαζε πως θα δήλωνε ανήμπορη να εγγυηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για το ΟΑΚΑ δεν έχει γίνει σχετική συζήτηση, καθώς τυπικά είναι εκτός προκήρυξης της ΕΠΟ (ως έδρα ενός εκ των δύο φιναλίστ, της ΑΕΚ).
 

sport-fm.gr

 
210 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…