Με την σειρά του, ο κ. Ιωάννης Χατζής Χατζής (Ταμίας & Ειδικός Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στα Κεντρικά Όργανα του Ξενοδοχειακού Κλάδου), εκφράζοντας την ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά του, τόνισε πως κοινός σκοπός είναι να προωθούμε την Ρόδο για ένα καλύτερο αύριο ενώ μίλησε και για τα νέα τουριστική περίοδο.

Ο κ. Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης (Εντεταλμένος Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ) αναφέρθηκε στους στόχους του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Εμμανουήλ Μαρκόπουλος ο οποίος, στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του 16μελούς συμβουλίου.

Το έμφραγμα του μυοκαρδίου θεωρείται μια από τις σοβαρότερες και δραματικότερες παθήσεις, διότι εκδηλώνεται εν αιθρία και οδηγεί τον ασθενή σε μόνιμη αναπηρία ή σε αιφνίδιο θάνατο σε σημαντικό ποσοστό. Τρεις περίπου από τους 10 εμφραγματίες χάνονται. 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…