ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΚΑΡΤΕΛ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ

13 October 2022
Author :  
Οι συνεχιζόμενες ανατιμήσεις στην αγορά, στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα αλλά και οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος αποδεικνύουν ότι κράτος και «καρτέλ» συνεχίζουν να κερδοσκοπούν εις βάρος των πολιτών.

Όλα τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση όχι μόνο δεν ανέκοψαν το κύμα των αυξήσεων που ισοπεδώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα εξελίσσονται σε μία επιδότηση της κερδοσκοπίας, η οποία δεν έχει προηγούμενο.

Η εμμονή της κυβέρνησης να μην υιοθετεί τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης που θα έδιναν άμεση λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας, αποδεικνύει δόλο.

Ο Φ.Π.Α. δεν μειώνεται, διότι με αυτόν τον τρόπο γεμίζουν τα κρατικά ταμεία, ώστε η κυβέρνηση να συνεχίζει την πολιτική των επιδομάτων – φιλοδωρημάτων.

Η λιγνιτική παραγωγή δεν αυξάνεται, οι εξορύξεις δεν προχωρούν, η κυβέρνηση δεν αναζητά μακροπρόθεσμα συμβόλαια, διότι το καρτέλ της ενέργειας πρέπει να συνεχίσει να θησαυρίζει.

Την ίδια στιγμή οι εφοπλιστές που μέσω των ΜΜΕ τους στηρίζουν την αυτοκτονική πολιτική της κυβέρνησης στο Ουκρανικό, εισπράττουν εκατοντάδες εκατομμύρια, ακριβώς λόγω των κυρώσεων!

Η Ελληνική Λύση έχει δεσμευθεί σε όλους τους τόνους ότι θα «καταδιώξει τους ακαταδίωκτους». Όσοι πλούτισαν επάνω στην δυστυχία των Ελλήνων, θα λογοδοτήσουν για κάθε ευρώ.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
  
 
108 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…