Τη δημοπράτηση του νέου δρόμου που θα συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη της Ρόδου ανακοίνωσε ο υπ. Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής

10 June 2021
Author :  

Ένα   σημαντικό έργο υποδομής, αυτό που αφορά τον νέο δρόμο που θα συνδέει την πόλη της Ρόδου με το αεροδρόμιο Διαγόρας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Η ανακοίνωσή του έγινε στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί της Ρόδου όπου εγκαινάστηκε η νέα γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη σήμερα το μεσημέρι.

Όπωςανακοίνωσε ο κ. Καραμανλής ο νέος οδικός άξονας που αποτελούσε διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας θα έχει μήκος 9 χλμ, 5 κόμβους, θα είναιμε υψηλές προδιαγραφές και θα συνδέεται με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νησιού.

“Εχουν ολοκληρωθεί ολες οι μελέτες και είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το έργο στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022, έχοντας εξασφαλισμένη τη χρηματοδότησή του από το τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 40.000.000 ευρώ” επεσήμανε ο κ. Καραμανλής εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά στα αναγκαία έργα υποδομής που έχει  ανάγκη η Περιφέρεια.

rodiaki.gr

 
83 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…