Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει μια έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση. Η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο και ως εκ τούτου έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρουσσών αλλά και με τον Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου Απόλλων, του οποίου και είναι ενεργό μέλος από το 2012. Ασχολείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, καθώς και με την οργάνωση και παρουσίαση εκδηλώσεων και εκθέσεων.
Έχει εργασθεί σε τοπική εφημερίδα ως γραμματέας και αρθρογράφος, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Σύρου ως ραδιοφωνικός παραγωγός και σε ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν κοινωνική και πολιτιστική επικαιρότητα.
Ακόμη, ασχολείται με τον αθλητισμό και είναι ενεργό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου καθώς και της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου.
Το Γραφείο Τύπου