Η σύνθεση της Βουλής, σήμερα, είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα και ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, μέσα από άθλιες πολιτικές συναλλαγές χωρίς να τηρεί ούτε τα προσχήματα.
Για να δημιουργηθεί μια νέα πλειοψηφία που θα εκτελέσει το «συμβόλαιο».
Έστω και αν αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία αποτελείται από Βουλευτές που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα (κάποιοι εξ αυτών έχουν αλλάξει 3 και 4 κόμματα έως σήμερα) και από Βουλευτές που είναι έτοιμοι και ικανοί για όλα, έχοντας πάρει τα ανάλογα ανταλλάγματα, αφού ξέρουν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν τη Βουλή.
Για πρώτη φορά από την περίοδο της οικονομικής κρίσης, η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με εθνικούς κινδύνους που τροφοδοτούνται από μια επικίνδυνη κυβέρνηση.
Η μόνη ψήφος εμπιστοσύνης που έχει αξία και ισχύ, είναι αυτή που δίνεται από τους πολίτες. Και αυτή την ψήφο την τρέμει ο κ. Τσίπρας γιατί ξέρει ότι δεν θα την πάρει ποτέ».