Εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ επισκέφθηκαν στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια 15-02-2019

15 February 2019 Author :  

Την Πέμπτη 14.2.2019 εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ επισκέφθηκαν στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, για να τον ενημερώσουν σχετικά με την προσπάθεια προώθησης της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της αειφορίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου <<ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΜΑΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ>> και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων Ρόδου,που αφορά στην παραγωγή ανακυκλωμένου χαρτιού και στη βιβλιοδεσία στο ΕΠΑΛ Λέρου.


Παράλληλα, προσέφεραν δύο (2) ειδικά διαμορφωμένα χαρτοκιβώτια, για την περισυλλογή του χαρτιού. Επίσης η αντιπροσωπεία του ΕΠΑΛ γνωστοποίησε στον κ. Δήμαρχο ότι πρόκειται να τροφοδοτηθούν οι υπηρεσίες του νησιού μας με αντίστοιχα χαρτοκιβώτια για την ανακύκλωση.
Ο κος Κόλιας, αφού ενημέρωσε εκπαιδευτικούς και μαθητές για τον τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στο νησί μας, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ κο Ζηλίδη, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για αυτήν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων, μικρών και μεγάλων, στη προσπάθεια σωστής διαχείρισης των ανακυκλώσιμων.

 

267 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…