Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΘΑΝΑΤΣΗ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟ

06 July 2020 Author :  
Ανοικτή Επιστολή - Απάντηση
 
Προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μαστροκούκο.
κ. Μαστροκούκο
 
Δεν πρόλαβα να αναλάβω Πρόεδρος της ΑΝΕΚ και το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να χαρακτηρίσεις την ψήφισή μου αποτυχημένη. Πριν καν κάνω οτιδήποτε! Τόσο «αντικειμενικός» για άλλη μια φορά!
 
Βλέπεις είχα αποτυχημένη θητεία στο Νοσοκομείο ( με τους 35 γιατρούς, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, τον καινούργιο Υπερβαρικό Θάλαμο , το παιδιατρικό, το καρδιολογικό, τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της ΜΑΦ -πόσο χρήσιμος θα ήταν σήμερα- και τόσα άλλα. Δεν περνάς καμιά φορά να ρωτήσεις , 20 χρόνια μετά, εσύ αντιπρόεδρε της μιας ημέρας;).
 
Αποτυχημένη η θητεία μου στη ΔΕΥΑΚ, που από παραμάγαζο έγινε επιχείρηση και παρ’ όλες τις προσπάθειές σου δεν κατάφερες να τη διαλύσεις. Αποτυχημένη η θητεία μου ως Διευθυντής και Προϊστάμενος της Β!θμιας Εκπ/σης ( που έφερα στο νησί τα Τμήματα Ένταξης Α!θμιας και Β!θμιας Εκπ/σης, το ΕΕΕΕΚ και το ΚΕΔΥ για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και παράλληλα ολοκλήρωσα 10 αίθουσες στο Νικηφόρειο Γυμνάσιο).
 
Τέλος αποτυχημένη η πρώτη μου θητεία στην ΑΝΕΚ (που ξόφλησα 1.100.000 ευρώ χρέη της παράταξής σου και ξεκαθάρισα με ορκωτό ελεγκτή, που εσύ τον είχες στη ΔΕΥΑΚ, την κατάχρηση των 410.000 ευρώ , η οποία έγινε επί δικής σας θητεία , με όλη εκείνη τη δυσωδία των κλεμμένων – πλαστογραφημένων επιταγών. Ναι , αυτό το τελευταίο δεν μπορείς να μου το συγχωρήσεις , εσύ ο…θεσμικός).
 
Όπως δεν μπορείς να με συγχωρήσεις για το πώς άντεξα στον πόλεμο που μου έκανες εσύ και η παράταξή σου, με σωρεία μηνύσεων ( 27 τον αριθμό), αναφορών και καταγγελιών, παντού, σε κάθε αρχή και εξουσία , σε κάθε υπουργείο και δικαστήριο.
 
Όλο αυτό το μαύρο , διχαστικό, απαίσιο και αποκρουστικό κλίμα που δημιούργησες τα τελευταία 20 χρόνια , θέλεις να συνεχιστεί σε βάρος μου και τώρα. Πριν καν αναλάβω , ξεκίνησες τον πόλεμο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Τα μάθαμε καλά αυτά σου τα παιχνίδια χωρίς σύνορα ηθικής και ευπρέπειας κ. Μαστροκούκο.
 
Να γνωρίζεις όμως ότι τόσο ο Δήμαρχος , όσο κι εγώ τη  μοναδική φορά που δεν απαντήσαμε στους χαρακτηρισμούς σου ήταν αυτή. Καλοδεχούμενη κάθε κριτική σου, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη. Αν συνεχίσεις όμως έτσι με χαρακτηρισμούς , επειδή η αξιοπρέπεια είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής, θα απαντάμε.
 
Και κάτι ακόμη: Εσύ με χαρακτήρισες «εξωθεσμικό». Μη στεναχωριέσαι λοιπόν , όταν αποδεικνύεται από τον νόμο ότι είμαι κατ’ εξοχήνθεσμικό πρόσωπο στην ΑΝΕΚ, ενώ εσύ εκπροσωπείς θεσμικό νομικό πρόσωπο (τον Δήμο) , δεν είσαι.
 
Ελπίζω να σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς και την αδιέξοδη αυτή τακτική σου. Βλάπτεις τον τόπο, δημιουργείς κλίμα διχασμού. Το ξεκίνησες  με μένα, το συνέχισες με τον κ. Διαμαντή και επανέρχεσαι με μένα.
 
Φτάνει πια!
 
Γ. Θανάτσης
107 Views
AigaioTV
Login to post comments

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το νησί της Χάλκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος
Το καλοκαίρι, ευτυχώς μαζί με την άφθονη ηλιοφάνεια, έχουμε στη
Βοηθά στο αδυνάτισμα, αποφάνθηκαν οι ειδικοί που απέδειξαν πως τα
Γεμάτες μέχρι αργά το απόγευμα είναι λόγω της ζέστης οι κεντρικές
Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 1η Αυγούστου, στην Αλόννησο, το
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Το κλείσιμο του μοναδικού Μικροβιολογικού εργατηρίου του νησιού μας
Με χαμόγελο και ευγένεια οι επαγγελματίες βρίσκονται σε κάθε πόστο
Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό και τους τουρίστες η Κοιλάδα των
  Με χαμόγελο και ευγένεια οι επαγγελματίες
1η ΔΡΑΣΗ Ο Δήμος Νισύρου προχωρεί στην εθελοντική δράση καθαρισμού
Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν οι εργαζόμενοι μετά τη νέα
Δείτε τον χάρτη - Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενήργησε αποφασιστικά,
Δεν θα έχουμε δεύτερο κύμα της επιδημίας μέσα στο καλοκαίρι, εκτιμά
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση σε βάρος της καθώς του πέταξε νερό
Προχώρησαν σε κινητοποίηση σήμερα, πρώτη μέρα της συζήτησης του
Τα πρώτα ξενοδοχεία που αποφάσισαν την επαναλειτουργία τους στην Κω,
Οι διάσπαρτες εστίες κρουσμάτων θα φέρουν τοπικά lockdown και
Πρόκειται για θεομηνία, είναι τραγική η κατάσταση. Ήταν συνεχόμενη η
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…