Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 15-07-2019, η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 15-07-2019

15 July 2019 Author :  

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 15-07-2019, η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους μέσω της Ιεράς Μητρόπολης και των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων θα παραλάβουν τα τρόφιμα στο σημείο διανομής του Ιερού Ναού Αγ. Μάμμαντος . Η διανομή θα συνεχιστεί την Τρίτη και την Τετάρτη από τις 10.00 το πρωί .
Οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, παραλαμβάνουν τα τρόφιμα που δικαιούνται ,από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη , από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καλύμνου και από ώρα 10.00 το πρωί μέχρι 14.30 το μεσημέρι.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι πολίτες να προσέρχονται με την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

 

122 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…