Δημήτρης Γάκης:«Οι Λειψοί στο επίκεντρο της νησιωτικής μας πολιτικής: Του «μέτρου» και της αειφόρου ανάπτυξης» 01-07-2019

01 July 2019 Author :  

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος, επισκέφθηκε τους Λειψούς.
«Αν θελήσουμε να αναφέρουμε κάποιο από τα μικρά νησιά της Ελλάδας που συγκεντρώνει όλα μαζί τα χαρακτηριστικά της «Νησιωτικότητας», με τα προβλήματα, αλλά και με τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχει λόγω των χωρικών ιδιαιτεροτήτων του, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο παράδειγμα απ’ τους Λειψούς», τόνισε στη συνομιλία του με κατοίκους και φορείς των Λειψών ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.


Ο Δημήτρης Γάκης, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση για διάλογο με τους κατοίκους του ακριτικού νησιού και συνομίλησε μαζί τους ανοικτά, ανθρώπινα, όπως ακριβώς ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού, που καινοτομεί σε ιδέες «μικρονησιωτικής» ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς. «Τα προβλήματα και οι σκέψεις που αναδείχθηκαν σε αυτές τις συζητήσεις, αποτελούν την παρακαταθήκη για την αναπτυξιακή δυναμική ενός τόπου, που στηρίζεται στη συνεργασία των πολιτών του και η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει (με μέτρα όπως το Μ.Ι. και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε νησιά με πληθυσμό κάτω από 1000 κατ.), γιατί πιστεύει σε αυτήν ακριβώς την προοπτική της ήπιας τουριστικής και συνεργατικής οικονομίας», σημείωσε ο Δημήτρης Γάκης.
Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Λειψών Φώτιο Μάγγο και συζήτησαν το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη 4ετία και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την τουριστική-πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού και τη στήριξη που πρέπει να δίνεται στους μικρούς νησιωτικούς ΟΤΑ.

 

195 Views
AigaioTV
Login to post comments

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας της Brand
Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες του 2019    
Εξαιρετικά σημαντικές οδηγίες από τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρο του
Αισιοδοξία επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την «θύελλα» της εσωκομματικής
Το χρονικό της τελετής απονομής, από τις αντιδράσεις των νικητών
Αν και, σύμφωνα με έρευνες, οι Έλληνες δεν πολυπιστεύουν στον Άγιο
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι σχετίζονται με την υγεία της
Οι προγραμματιστές και οι αεροπορικές εταιρείες διερευνούν νέα σχέδια
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, όλους
Υποβολή βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων - αμοιβών - μερισμάτων ή τόκων
Στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εξουσιοδοτεί το
Συνεχίζει να αγνοείται ο 41χρονος επιβάτης του “Blue Star 2”, Χρήστος
Στην αγορά συναλλάγματος ανακάμπτει ελαφρώς το ευρώ, με αποτέλεσμα το
Χαίνουσα πληγή στα σωθικά της τοπικής δωδεκανησιακής κοινωνίας,
Η σημερινή κακοκαιρία δεν άφησε αλώβητη την Κάλυμνο, καθώς 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…