Δυναμική εκπροσώπηση του συμπατριώτη μας Καλύμνιου δικηγόρου Νικήτα Μπόλκα με την νέα παράταξη του υποψηφίου κ Αντώνη Καμπουράκη για το δήμο της Ρόδου 06-03-2019

06 March 2019 Author :  

Δυναμική εκπροσώπηση του συμπατριώτη μας Καλύμνιου δικηγόρου Νικήτα Μπόλκα, το γένος Ξενάκη με την νέα παράταξη του υποψηφίου κ Αντώνη Καμπουράκη για το δήμο της Ρόδου.
Ο Δρ Νικήτας Μπόλκας γεννήθηκε στη Ρόδο και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ», του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Απόφοιτος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε (Παιδαγωγική Κατάρτιση).
Απόφοιτος της Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Διδάσκει σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και
είναι εκδότης και Συγγραφέας, με τελευταίο του βιβλίο <ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ».
Τέλος είναι ένα από τα ιδρυτικά και πιο δραστήρια μέλη της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου με συνεχή και ουσιαστική συνεργασία με το σύλλογο μας!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα!

71 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…