30οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, Κως 2018 24-10-2018

24 October 2018 Author :  

Στους 30ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου Ατόμων με Αναπηρία, που διεξήχθησαν στην Κω στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, συμμετείχε αντιπροσωπεία του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες - Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ».

 

Η αντιπροσωπεία, μετείχε στους αγώνες με πέντε (5) αθλητές/ωφελούμενους, δύο (2) άνδρες και τρεις (3) γυναίκες, στην κατηγορία του στίβου και στα κατά περίπτωση αγωνίσματα: Μπαλάκι Γυναικών ΑμεΑ, 60m Γυναικών ΑμεΑ, σφαίρα Γυναικών ΑμεΑ, Μήκος Ανδρών ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από τη συμμετοχή τους, έλαβαν τις κάτωθι θέσεις και μετάλλια:

 

 Καπούλα Τσαμπίκα: 60m γυναικών ΑμεΑ: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο &
μπαλάκι γυναικών ΑμεΑ: 2η θέση, ασημένιο μετάλλιο.
 Πήλιου Μαρία: σφαίρα γυναικών ΑμεΑ: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο.
 Βρουβή Αρχοντούλα: μήκος γυναικών ΑμεΑ: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο.
 Βρουβής Εμμανουήλ: μήκος ανδρών ΑμεΑ: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο.
 Νικόλας Σαββίδης: σφαίρα Ανδρών ΑμεΑ: 2η θέση, ασημένιο μετάλλιο.

Την αντιπροσωπεία συνόδεψε η πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες - Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» Σταυρούλα Καπούλα, ο Γυμναστής του Κέντρου, ο οποίος επιμελήθηκε και την προετοιμασία των αθλητών, Νικόλαος Μοσχοβάκος καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, Μίλτος Παγκάς.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η πρόεδρος του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» Σταυρούλα Καπούλα εκλήθη από τους διοργανωτές των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων για να απονείμει βραβεία σε αθλητές που διακρίθηκαν.

 

250 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…