Ανακοίνωση για το κλείσιμο της οδού Ιπποτών στη Μεσαιωνική πόλη, λόγω έργων 09-10-2018

09 October 2018
Author :  

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στη Μεσαιωνική Πόλη, λόγω έναρξης εργασιών αποκατάστασης οδού, εξέδωσε η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης του Δήμου Ρόδου.


Ανακοίνωση
Η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης του Δήμου Ρόδου, ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών του έργου «Αποκατάσταση οδοστρωμάτων οδού Ιπποτών (΄Α Φάση πεζοδρόμια)». Οι εργασίες γίνονται για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού Ιπποτών, για την ασφαλή διέλευση των πεζών. Για το λόγο αυτό η οδός Ιπποτών θα παραμείνει κλειστή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης.
Η Διεύθυνσή Μεσαιωνικής Πόλης απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.
Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί για το διάστημα εκτέλεσης των, τους επόμενους μήνες να είναι προσεκτικοί και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές.

179 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…