Μάνος Κόνσολας: "Αυτή η νίκη, είναι των πολιτών και της κοινωνίας μας." 08-07-2019

08 July 2019
Author :  

Πλαισιωμένος από την οικογένειά του,  δεκάδες, φίλους, οπαδούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώτος σε σταυρούς από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας κος Μάνος Κόνσολας, έκανε απόψε την εξής δήλωση:

 

"Αυτή είναι η νίκη της Ελλάδας, η νίκη των πολιτών, των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια, υπέμειναν τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και ιδιαίτερα την πολιτική του κυρίου Τσίπρα.

Θεωρώ ότι αυτή η νίκη είναι ορόσημο για το μέλλον. Δεν έχουμε διαγωνισμούς, δεν έχουμε ρεβανσισμούς. 
Αφήνουμε πίσω το παρελθόν και προχωράμε μπροστά. Σε αυτή την περίσταση που η χώρα χρειάζεται ενότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να ενώσει τους Έλληνες. Έρχεται να προχωρήσει μπροστά για να φύγουμε από το τέλμα που έχει αφήσει στην κοινωνία, η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και να της δώσει ώθηση στην οικονομία, στην κοινωνία, στην ασφάλεια του πολίτη και στα Εθνικά μας θέματα. Ευχαριστώ Θερμά τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες, που μου έδωσαν την ευκαιρία για άλλη μια φορά να τους εκπροσωπήσω στη βουλή των Ελλήνων. 
Σε μια δύσκολη περίσταση της χώρας, αυτό που υπόσχομαι και για το οποίο δεσμεύομαι είναι πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου μας, και με αληθεια, να υπηρετήσω αυτή την τετραετία, που η Νέα Δημοκρατία θα είναι η δύναμη η οποία θα ενώσει τους Έλληνες.
Θα είναι η δύναμη που θα ωφελήσει με τις πολιτικές της την κοινωνία."

118 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…