Όραμα & Δράση: Η Θεοδώρα (Ντορίνα) Βησσαρίου υποψήφια με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου 15-04-2019

15 April 2019 Author :  

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο μέχρι να συμβεί». Με αυτή τη φράση, του μεγάλου αγωνιστή και ηγέτη Νέλσον Μαντέλα, οριοθέτησε την υποψηφιότητά της, η Θεοδώρα Βησσαρίου, μια νέα και δυναμική γυναίκα, που ήρθε να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της Παράταξης «Όραμα & Δράση», με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου.


Η Θεοδώρα (Ντορίνα για όσους τη γνωρίζουν), είναι Φυσιοθεραπεύτρια και Νοσηλεύτρια, έχει εργαστεί στο χώρο του marketing, ενώ υπήρξε Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, στη Διεύθυνση Εκπόνησης Επιμορφωτικών Προγραμμάτων.
Το τελευταίο διάστημα, δραστηριοποιείται στην τουριστική επιχείρηση που διατηρεί η οικογένειά της και ούσα αποφασισμένη να παραμείνει στο νησί, θεώρησε πως ήρθε η στιγμή, να βάλει το δικό της λιθαράκι, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία της, για να παλέψει μαζί με την Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, για την Κω της επόμενης μέρας.
Η Ντορίνα, παρακολούθησε ανελλιπώς τις θέσεις που εκφράσαμε και τις μάχες που δώσαμε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλωσορίζουμε τη Θεοδώρα (Ντορίνα) Βησσαρίου και της ευχόμαστε καλό αγώνα!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

35 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…