ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ: ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ 25-01-2018

25 January 2019
Author :  

Απαντώντας σήμερα σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου κας Χριστίνας Μέγα στην ΕΡΑ Ρόδου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός είπε: «Απορώ που σηκώθηκε τόσος θόρυβος ενώ εγώ ήμουν ξεκάθαρος και δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στην Τουρκία (κατά την τοποθέτηση μου στη Βουλή).


Είπα κάτι απλό που θα έλεγε ο καθένας μας. Μακάρι να είχαμε και εμείς γείτονες που να μην έχουν αξιώσεις στα νησιά μας, να μην προκαλούν αερομαχίες και να μην είχαν αλυτρωτικές σκέψεις.
Μακάρι να ήταν άλλη κυβέρνηση στην Τουρκία, σαν του Ζάεφ και να μπορούσαμε να ζούμε χωρίς απειλές και αναπτύσσοντας τις σχέσεις ανάμεσα στους λαούς μας (όπως εμείς προσπαθούμε)».
Kαι προσθέτει ο βουλευτής: «Χαίρομαι και με τιμά που όλοι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. και κάποιοι του ΚΙΝΑΛ, διάλεξαν εμένα σαν στόχο για την έναρξη της προεκλογικής τους εκστρατείας αποκαλύπτοντας τα όπλα τους. Διαστρέβλωση και ψεύδος».

138 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…