Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στηρίζει τις δράσεις του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής 08-01-2019

08 January 2019
Author :  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής ΑΠΟΛΛΩΝ και διευθυντή του Κέντρου Ελληνικής Εκπαίδευσης καθηγητή κ. Ηλία Τομάζο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των αποδήμων Ροδίων με τις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές και ο κ. Χ. Κόκκινος δήλωσε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κ. Τομάζος, προκειμένου να συσταθεί κέντρο φιλοξενίας αποδήμων στα Κολύμπια της Ρόδου και στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην αίθουσα Κλεόβουλος με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην αρχαία Ελλάδα: Τα Δωδεκάνησα κάτω από το μικροσκόπιο».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τομάζος με τους συνεργάτες του πραγματοποιούν από το 1984 επιτυχημένα διεθνή επιστημονικά συνέδρια στο νησί μας, μεταλαμπαδεύουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό στις νέες γενιές των Ελλήνων που μεγαλώνουν στην Αμερική, αλλά και σε πολίτες των Η.Π.Α. και άλλων χωρών.

106 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…