Πάσχα στο σπίτι: 25 tips για να βάψετε τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά αβγά (ΒΙΝΤΕΟ)

14 April 2020
Author :  
   

Φέτος που είμαστε σπίτι έχουμε χρόνο να κάνουμε πολλά και αρκετή δημιουργικότητα που κάπου πρέπει να διοχετευτεί. Τη Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν, είναι ευκαιρία να βάψουμε τα πασχαλινά αβγά μας, αλλά με πολλούς και πρωτότυπους τρόπους.

Πέρα από την κλασική κόκκινη βαφή αβγών ή την πράσινη, κίτρινη και μπλε ή τα αυτοκόλλητα με πασχαλινά σχέδια, που βρίσκουμε κάθε χρόνο στα ράφια των σουπερμάρκετ, για να βάψουμε και να διακοσμήσουμε τα αβγά μας, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι. Από αυτοκόλλητες ταινίες που μας βοηθούν να κάνουμε πολύχρωμα σχέδια πάνω στα αβγά ή μαρκαδόρους με τους οποίους σχεδιάζουμε προσωπάκια ή ό,τι άλλο φαντάζεται κάποιος, μέχρι χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά όπως αποκόμματα εφημερίδων ή με «υπολείμματα» τροφών, όπως φλούδες από κρεμμύδια, μπορούμε να φτιάξουμε φέτος πασχαλινά αβγά που πραγματικά θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

 

 

Και αν δεν μπορούν να τα δουν πολλοί, μιας και οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο σπίτι, με οικογένεια και φίλους δεν επιτρέπονται, μπορούμε πάντα να τα ανεβάσουμε στα social media, κερδίζοντας χιλιάδες likes!

 olivemagazine.gr

 

 

177 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…